Cautare

570 de rezultate pentru "aparat dentar" (4.43 secunde)
Primul dintre ele, E-510, este si cel din gama superioara, iar ca principale atuuri sunt prezentate stabilizatorul de imagine incorporat in aparat, nu pe lentile, si functia Live Preview ce permite vizualizarea imaginii ce va fi capturate pe LCD si nu doar prin view finder.
Cea mai uzitata este aceea a montarii unei guri false la bancomat, care culege aceste informatii in momentul in care clientul baga cardul in aparat.
Desi se credea initial ca pornirea unui aparat de aer conditionat este benefica harddisk-urilor, datorita scaderii temperaturii ambiante, dupa analize amanuntite se pare ca lucrurile stau tocmai invers.
Serviciul pune la dispozitia utilizatorilor abonament gratuit, un aparat mobil gratuit (oferit în custodie pe toata durata contractului), cartela SIM preactivata, pâna la 1.200 de minute lunare gratuite (pot fi folosite de catre client atât de pe telefonul fix, cât si de pe cel mobil) si tarife speciale (dupa depasirea minutelor incluse).
Superinteligentul telefon mobil sau aparat GPS, pe care l-ati cumparat de curand, s-ar putea sa aiba probleme cu identificarea unei anumite destinatii incepand cu 2010, daca ar fi sa dam crezare zvonurilor, conform carora sistemul de navigare prin satelit este pe butuci, potrivit www.pocket-lint.com.
iPhone, lansat de Apple in urma cu doi ani, a devenit rapid un fenomen pe piata consumatorilor si a impus standarde pentru ceilalti fabricanti de dispozitive mobile, inlusiv pentru BlackBerry, un aparat al celor de la Research in Motion Ltd., orientat mai mult catre segmentul business.
Noua versiune a site-ului, accesibila la adresa m.facebook.com, va determina automat tipul de aparat de pe care este accesata si va oferi continut optimizat.
Apple TV are un aparat special care se vinde in principal in America, Microsoft foloseste ca decodor consola de jocuri XBox, iar Sony apeleaza la Playstation.
La inceputul acestui an, cercetatorii de la Universitatea Maryland au testat mai mul¬te sute de adolescenti din 12 unitati de invatamant din toata lumea, carora le-a cerut sa nu foloseasca 24 de ore nici un aparat electronic, inclusiv televizor sau radio.
Daca aveti si mai multi bani la dispozitie, va puteti lua un aparat la 150 cm sau mai mult cu circa 4.000 de lei.
Diferenta, care in cazul tehnologiilor actuale se pierde, poate fi captata cu ajutorul celulelor fotovoltaice, construite in aparat. Sistemul lui Ahnood are o eficienta de 11%, producand un surplus de 5 miliwatti la un device de 3,7 inch.
Intr-un comunicat adresat cotidianului, Google, lider al motoarelor de cautare, s-a aparat spunand ca "aceste cookies (fisiere salvate) nu colecteaza informatii personale".
In 1879, Muybridge a inventat propriul aparat care capta miscarea, cunoscut sub denumirea de zoopraxiscop, considerat un precursor al proiectorului de filme.
Protocolul IPv4 nu mai garanteaza destule adrese IP astfel ca fiecare aparat sa le aiba pe ale sale proprii. Cu alte cuvinte, utilizatorii trebuie sa imparta aceeasi adresa, cu riscul de a vedea cum activitatile lor pe calculatoare sau aparate portabile sunt considerabil incetinite.
In teorie, oricine are un telefon compatibil isi poate descarca Facebook Home pe aparat din Google Play, problema e ca gigantul in socializare nu a facut valuri suficiente cu aceasta solutie software.
Romanele si nuvelele lui Kafka, inspirate din filosofia lui Soren Kierkegaard, exprima fie sentimentul tragic, impins la paroxism, al individului expus presiunii distructive a unui monstruos aparat birocratic ("Procesul", 1925, "Colonia penitenciara", 1919), fie imposibilitatea omului de a descifra sensul existentei sale civice ("Castelul", 1926), fie dezintegrarea relatiilor interumane ("Metamorfoza", 1915).
Un joc in doi sau mai multi jucatori va putea fi jucat de pe un singur aparat, local, printr-un sistem intitulat pass-and-play, in care dati o lovitura incercand sa va doborati adversarul si dati iPhone-ul prietenului de langa voi pentru a da si el o data.
Un asemenea aparat costa 3.000 dolari si este dotat cu GPS, giroscop, magnetometru, accelerometru si cu un monitor cardiac.
Acum, cu suficient spatiu in telefon, poti sa faci fotografii 360 cu acest aparat special pentru smartphone. Fotografiile pot fi vazute apoi cu orice pereche de ochelari de realitate virtuala.
epiteliul ce-l captuseste este cornificat, iar peretii sai in regiunea pilorica cuprind o musculatura puternica, care impreuna cu epiteliul cornificat constituie un aparat triturator, unde corpul chitinos al insectelor este sfaramat si apoi este amestecat cu sucurile digestive, inlocuind astfel dintii care lipsesc.
google-analytics.com